Over team "eigen bedrijf online"Eigen bedrijf online is er voor de startende en groeiende onderneming die online zaken wil doen. Ons team van  ontwikkelaars biedt hen de helpende hand.

We hebben de ambitie om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken om van een goed idee een online bedrijf te maken en daarmee de “time to market” te minimaliseren. Ook voor bestaande bedrijven die een totaal oplossing willen of een nieuw label op de markt willen brengen is eigen bedrijf online ideaal om dit snel, gemakkelijk en aantrekkelijk geprijsd te realiseren.

De groeiende onderneming ondersteunen we met producten en diensten die horen bij deze fase van het bedrijf. Je hebt personeel, klanten, leveranciers en wilt daarmee bestanden en kennis uitwisselen en vastleggen. Ons product MyVox is hier bijzonder geschikt voor. Tijdens de start bieden we de eerste 100 klanten deze module gratis aan

 

We zullen gaandeweg steeds meer producten en diensten aanbieden om het leven van de online ondernemer simpel en effectief te houden, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet. Bezig zijn met jouw bedrijf en jouw klanten. Hou het blog in de gaten om de ontwikkelingen te volgen.

Eigen bedrijf online is een initiatief van NetCare