Thinq

Je boekhouding voordelig online uitbesteden aan de adviseurs van Thinq: scannen, uploaden en je bent klaar!

 

Thinq voordelen

 

Hoe werkt Thinq?

Slimme ondernemers gaan niet zelf aan de slag met hun boekhouding. Zij houden zich liever bezig met de kerntaken van ondernemen en besteden hun administratie online uit. Met de online boekhoudservice van Thinq kun je jouw complete administratie voordelig en op een innovatieve manier uitbesteden.

  • Upload een foto of scan van je inkoopfacturen en/of btw-bonnen.
  • Binnen 48 uur zijn je cijfers bijgewerkt in inzichtelijk in Mijn Thinq.
  • Ervaren adviseurs zorgen voor controle en kwaliteit, regelen je belastingaangiften en zijn jouw sparringpartner bij ondernemersvragen.

 

 

Administratie digitaal aanleveren

Bij Thinq hoef je geen kennis te hebben van boekhouden, je gaat namelijk niet zelf aan de slag met boekhoudsoftware. Wij regelen jouw complete administratie goed en snel online. Via Mijn Thinq lever je eenvoudig en veilig jouw btw-bonnen en inkoopfacturen aan. Maak een scan van je administratieve documenten en je bent klaar. Ben je onderweg? Maak dan direct na aankoop of tankbeurt een foto van je bonnetje, en verstuur hem eenvoudig via de Thinq app.

Heb je een zakelijke rekening bij ING, Rabobank of ABN AMRO? Dan worden banktransacties automatisch in je Thinq-administratie ingelezen. Met Thinq heb je binnen no-time inzicht in je actuele cijfers zonder zelf te boekhouden.

Verwerking door ervaren adviseurs

Jouw administratieve documenten worden binnen 48 uur verwerkt in Mijn Thinq. Onze deskundige adviseurs zorgen voor controle en kwaliteit zodat je zeker weet dat alles klopt en voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.

Daarnaast verzorgen zij periodiek jouw btw-aangifte en jaarlijkse belastingaangiften. Je weet hierdoor zeker dat je geen fiscale kansen mist. Het contact met de adviseurs verloopt eenvoudig telefonisch, via e-mail of live chat. Ook in de avonduren en op zaterdag zijn wij bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

Via Mijn Thinq heb je vervolgens waar en wanneer je maar wilt, direct inzicht in je bedrijfsresultaten. Wat is mijn omzet? Hoe presteer ik ten opzichte van voorgaande perioden? Welke facturen staan nog open? Je houdt altijd een vinger aan de pols.

thinq mobiele weergave

 

Kies een boekhoudpakket