Zoals je kunt zien zijn we druk bezig om vorm te geven aan eigen bedrijf online. Het wordt een portaal voor kleine en startende ondernemers met een goed idee en een kleine beurs om snel en gemakkelijk hun bedrijf op internet te starten.

Eigen bedrijf online gaat je helpen met alle technische zaken die nodig zijn om je bedrijf niet alleen een identiteit te geven, maar ook om je producten te vermarkten.

Maar dus…

Het wordt opgebouwd met modules. Sommige ondernemers hebben alleen een website nodig om te zorgen dat klanten hen kunnen vinden en contact leggen . Verder vindt alles offline plaats. Veel zakelijke dienstverleners zullen hiermee vooruit kunnen. Maar wat als je ook producten wilt verkopen aan consumenten of bedrijven ? Dan heb je uiteraard een webshop nodig met een betalings module. Ons platform gaat dit geïntegreerd aanbieden.

Groeit je bedrijf verder, dan zal regelmatig contact met je klanten nodig zijn om hen te helpen kiezen, te adviseren en op de hoogte te brengen van nieuwe aanbiedingen. In de business to business wereld zal een dieper contact met klanten moeten worden ontwikkeld en moet je samen kunnen werken in projecten. Dus zowel voor marketing als sales zullen we modules aanbieden om dit te faciliteren.

Latere modules zullen eruit bestaan dat we de webshop koppelen aan een online boekhoud systeem dat als module beschikbaar is, of door koppelingen te maken zodat je het makkelijk kunt importeren in bestaande pakketten. Ook gaan we je helpen profileren en in contact brengen met anderen.

Als de onderneming personeel krijgt is het belangrijk om samen te kunnen werken. Hiervoor zullen we een aantal online tools geven zoals online chat (ook met klanten via de website) en applicatie waarin je samen kunt werken aan projecten en product ontwikkeling.

Ben je net als wij erg enthousiast en kan je niet wachten, laat je interesse alvast weten aan ons zodat we je op de hoogte kunnen houden als we daadwerkelijk van start gaan.

Eigen bedrijf online is een initiatief van NetCare B.V. Een ICT bedrijf actief op het gebied van open source software ontwikkeling.


Geef een reactie